verhuur@scoutssintjan.be

Lokalenverhuur

  • We werken nog verder aan deze pagina. Je kan voorlopig de verhuurkalender raadplegen via Google Calendar onderaan deze pagina.

Groenstraat 33, 9230 Wetteren

De terreinen liggen midden in het groen. Het eerste huis is op enkele honderden meters. Het lokaal is volledig vernieuwd sinds juni 2013, inclusief moderne keuken en sanitair met douches. Er zijn geen bedden.

De maximum capaciteit is 60 slapers. (Meer kan/mag niet omwille van verzekeringen; extra mensen in tenten laten slapen is wel mogelijk)

Naast keuken en sanitair zijn er 5 tak-lokalen die in elkaar overlopen, of via schuifwanden van elkaar kunnen worden gescheiden. Er is ook een gescheiden sanitair met inrij-douche voor minder-validen. De lokalen zijn aangepast voor minder-validen.

Voor de eerste 25 personen betaal je 120€/nacht. Voor elke extra persoon betaal je 4€/nacht/persoon in het lokaal, en 2€/nacht/persoon in tenten. Daar komen kosten bij aan marktprijs van elektriciteit, gas (centrale verwarming en warm water) en water.

Samenvatting

Capaciteit

Max. aantal personen

60

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Ruimtes

Aantal slaapzalen

5

Slaapzalen verwarmd

Ja

Bedden

Nee

Wifi beschikbaar

Nee

Keuken

Potten en pannen aanwezig

Ja

Bestek aanwezig

Ja

Borden aanwezig

Ja

Oven aanwezig

Ja

Microgolf aanwezig

Ja

Terrein

Kampvuur mogelijk

Ja

Foto's

Reservatie aanvragen

Om de lokalen te huren kan u terecht bij verhuur@scoutssintjan.be. Bekijk de kalender om te weten of het lokaal nog beschikbaar is op de gewenste datum.

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie