verhuur@scoutssintjan.be

Lokalenverhuur

Groenstraat 33, 9230 Wetteren

De terreinen liggen midden in het groen. Het eerste huis is op enkele honderden meters. Het lokaal is volledig vernieuwd sinds juni 2012, inclusief moderne keuken en sanitair met douches. Er zijn geen bedden.

De maximumcapaciteit is 60 slapers. Meer kan/mag niet omwille van verzekeringen; extra mensen in tenten laten slapen is wel mogelijk. We bouwden in 2024 zelf een toiletwagen met 6 extra toiletten en 2 lavabo’s. Deze wagen bevindt zich naast de lokalen.

Naast keuken en sanitair zijn er 5 tak-lokalen die in elkaar overlopen of via schuifwanden van elkaar kunnen worden gescheiden. Er is ook een gescheiden sanitair met inrijdouche voor mindervaliden. De lokalen zijn aangepast voor mindervaliden.

Voor de eerste 25 personen betaal je € 175 / nacht voor verblijven in 2024 (2026: € 200, 2027: € 200). Voor elke extra persoon betaal je €7/nacht/persoon in het lokaal, en €3.5/nacht/persoon in tenten. Daar komen kosten bij aan marktprijs van elektriciteit, gas (centrale verwarming en warm water), water en afval.

Vanaf 2026-2027: € 200 / nacht voor de eerste 25 personen. Voor elke extra persoon €8/nacht/persoon in het lokaal, en €4/nacht/persoon in tenten.

Samenvatting

Capaciteit

Max. aantal personen

60

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Ruimtes

Aantal slaapzalen

5

Slaapzalen verwarmd

Ja

Bedden

Nee

Wifi beschikbaar

Nee

Keuken

Potten en pannen aanwezig

Ja

Bestek aanwezig

Ja

Borden aanwezig

Ja

Oven aanwezig

Ja

Microgolf aanwezig

Ja

Terrein

Kampvuur mogelijk

Ja

Foto's

Selecteer een datum
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Bezet

Beschikbaar

Reservatie aanvragen

1
0

* Voorlopige prijs op basis van opgegeven aantal dagen en personen. Exclusief elektriciteit, gas en water. Definitieve prijs zal in huurcontract staan.

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie