verhuur@scoutssintjan.be

Lokalenverhuur

• We werken nog verder aan deze pagina. Je kan voorlopig de verhuurkalender raadplegen via Google Calendar onderaan deze pagina.

Groenstraat 33, 9230 Wetteren

De terreinen liggen midden in het groen. Het eerste huis is op enkele honderden meters. Het lokaal is volledig vernieuwd sinds juni 2013, inclusief moderne keuken en sanitair met douches. Er zijn geen bedden.

De maximum capaciteit is 60 slapers. (Meer kan/mag niet omwille van verzekeringen; extra mensen in tenten laten slapen is wel mogelijk)

Naast keuken en sanitair zijn er 5 tak-lokalen die in elkaar overlopen, of via schuifwanden van elkaar kunnen worden gescheiden. Er is ook een gescheiden sanitair met inrij-douche voor minder-validen. De lokalen zijn aangepast voor minder-validen.

Voor de eerste 25 personen betaal je 120€/nacht. Voor elke extra persoon betaal je 4€/nacht/persoon in het lokaal, en 2€/nacht/persoon in tenten. Daar komen kosten bij aan marktprijs van elektriciteit, gas (centrale verwarming en warm water) en water.

Capaciteit

Max. aantal personen

Rolstoeltoegankelijk

Ruimtes

Aantal slaapzalen

Slaapzalen verwarmd

Bedden

Wifi beschikbaar

Keuken

Potten en pannen aanwezig

Bestek aanwezig

Borden aanwezig

Oven aanwezig

Microgolf aanwezig

Terrein

Kampvuur mogelijk

Reservatie aanvragen

Om de lokalen te huren kan u terecht bij verhuur@scoutssintjan.be. Bekijk de kalender om te weten of het lokaal nog beschikbaar is op de gewenste datum.

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie