Geplaatst op 6 oktober 2022

Dag van de Jeugdbeweging!

Op vrijdag 21 oktober is hij er weer, de Dag van de Jeugdbeweging! Op die dag tonen we dat we trots zijn op onze jeugdbeweging, zetten we hem in de kijker en tonen we aan de buitenwereld welke meerwaarde we bieden. Daarnaast zetten we in op het bedanken van onze leden, leiding en vrijwilligers. We waarderen hun engagement! Dag van de Jeugdbeweging is niet enkel een moment van samenhorigheid, over de jeugdbewegingsgrenzen heen, maar ook een dag vol plezier, spel en feest! Doorheen heel het land worden tal van fantastische activiteiten georganiseerd. 

Ook in en rond Wetteren worden verschillende evenementen georganiseerd. Zo spreken we  met alle Wetterse jeugdbewegingen af tussen 7u00 en 9u30 op de markt van Wetteren voor een heerlijk (én gratis) ontbijt, met randanimatie. Ook gaan we op Dag van de Jeugdbeweging traditiegetrouw in perfect uniform naar school!

Op de website www.dagvandejeugdbeweging.be vind je meer informatie over de activiteiten in België. 

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie