Geplaatst op 31 januari 2022

Sint-Jan bakt ze!

Beste Sint-Janners, ouders en sympathisanten

Het is weer zo ver! Dit jaar organiseren wij voor de 11e keer al onze pannenkoekenverkoop. Dit doen we uiteraard met een goede reden: we verkopen nog steeds ten voordele van de afbetaling van onze nieuwe lokalen.

Wil je nu al graag steunen? Dat kan! Naast onze deur-aan-deurverkoop, zijn onze pakjes pannenkoeken ook online verkrijgbaar via: https://shop.scoutssintjan.be/sint-jan-bakt-ze/. 1 pakje met 8 pannenkoeken kost zoals steeds €5. Bij aankoop van 10 pakjes krijg je het 11e pakje er gratis bovenop! 

De pannenkoeken kunnen afgehaald worden op zaterdag 26 februari tussen 14:00 en 17:30 op onze scoutslokalen (groenstraat 33, 9230 Wetteren). Indien je er niet kan geraken kunnen de pannenkoeken ook aan huis geleverd worden. Voor een bestelling van minder dan 10 pakjes rekenen we een symbolische meerkost van €2 aan, voor grote bestellingen is het gratis. Levering aan huis is wel enkel mogelijk in regio Wetteren, Laarne en Kalken. 

Voor onze deur-aan-deurverkoop rekenen wij uiteraard op de inzet van onze leden. Alle takken worden op zaterdag 26 februari in volledig uniform verwacht om hun steentje bij te dragen. De beste verkoper van elke tak krijgt een leuke verrassing! De exacte locatie en uurregeling per tak wordt de komende weken nog gecommuniceerd via onze website en via mail. 

Scouts Sint-Jan Wetteren bedankt u alvast voor uw steun!

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie