Geplaatst op 15 juni 2021

Sint-Jan op kamp: wat moet je weten?

Met onze zomerkampen in het verschiet verzamelden we nog snel even alle relevante informatie in één heldere brochure. Daarin vinden jullie al heel wat informatie terug, zoals de vertrek- en aankomsturen met de bus, de postadressen, extra benodigdheden etc. Een echte kampuitnodiging wordt/werd nog door de takleiding zelf voorzien.

Verder willen we jullie er nog even aan herinneren dat de deadline voor de kampinschrijvingen 18/06 is. Gelieve jouw kind(eren) dus tijdig in te schrijven via de knop in de desbetreffende mail of via onze inschrijvingspagina. 

Alle stappen i.v.m. het aanmaken van een nieuw ouderaccount staan ook nog eens vermeld in de brochure. Bij problemen tijdens het aanmelden of inloggen, kan je steeds de groeps- of takleiding contacteren.

Tot snel!

#fanvansintjan #sintjanopkamp

Bekijk zeker onze brochure ter voorbereiding van onze zomerkampen.

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie