Geplaatst op 26 mei 2021

Sint-Jan terug op volle kracht!

Tweemaal goed nieuws!

๐Ÿญ. Vanaf zondag 9 mei geven we terug leiding aan ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด, opnieuw in ๐—ฏ๐˜‚๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Inschrijven doe je nog steeds via deze link: bit.ly/inschrijvingsintjan

๐Ÿฎ. We mogen deze zomer op kamp, yes! Helaas๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ dit jaar, maar wel terug in afzonderlijke ๐—ฏ๐˜‚๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป (onder voorbehoud).

Verdere praktische info over de kampen volgt later deze maand. Wie dringende vragen heeft, kan steeds terecht bij de (groeps)leiding. Tot snel!

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie