Geplaatst op 30 januari 2021

Morgen (zondag 31/01) enkel scouts voor -12!

Beste ouders en leden,

Het waren weer enkele bewogen dagen en ook wij raakten een hele tijd niet uit aan de nieuwe maatregelen en de ingangsdatum ervan. Gisteren werd het echter pas helemaal duidelijk dat er op morgen (zondag 31 januari) voorlopig enkel nog kinderen jonger dan 12 naar de scouts mogen komen. 

Via dit bericht willen we jullie dan ook laten weten dat de scoutsvergaderingen morgen gewoon doorgaan voor de kapoenen, welpen en kabouters van 14u tot 17u. De leiding zal de groepen zo veel mogelijk opsplitsen waar nodig en zoals steeds zullen de reeds gekende maatregelen in acht genomen worden. 

Morgen bekijken we dan met onze leidingsploeg wat er zoal mogelijk is, zodat we jullie begin volgende week op de hoogte kunnen brengen van de aanpak binnen onze werking vanaf zondag 7 februari. Wij danken jullie alvast voor het begrip en het geduld in deze frustrerende en oneindig lijkende tijden.

Scoutieve groeten,

(Groeps)leiding scouts Sint-Jan 

PS voorzie je kind(eren) morgen van warme kledij, een goede regenjas en stevige schoenen! De terreinen liggen er drassig bij, maar dat houdt ons niet tegen!

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie