Geplaatst op 1 oktober 2020

Update besmetting Covid-19 bij kapoenenleiding

Beste ouders en leden,

We zijn ondertussen enkele dagen verder na de besmetting bij de kapoenenleiding en kunnen jullie nu een update verschaffen. Het waren enkele spannende dagen voor onze groep, maar we hebben gelukkig goed nieuws! 

Alle leiding werd maandag en dinsdag een eerste maal getest en de resultaten zijn allemaal negatief, een hele opluchting voor ons en wellicht ook voor jullie! Op die manier is het heel onwaarschijnlijk dat onze leden eventueel besmet werden via de leiding. De komende dagen zal bij iedereen de tweede test afgenomen worden en zodra die resultaten ook negatief zijn, kan iedereen het 'normale'€™ leven opnieuw hervatten. We zullen jullie hier uiteraard ook van op de hoogte brengen. Ook de kapoenenleid(st)er in kwestie stelt het ondertussen goed, na enkele dagen van lichte symptomen is hij/zij terug zo goed als de oude. 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen op de scouts, al gaan er zondag sowieso nog geen activiteiten door. Binnenkort starten ook de eerste scoutsweekends en nachtjes slapen, die gelijkaardig met de kampen zullen verlopen. Meer informatie hierover volgt snel! 

Wie nog extra vragen heeft, kan de groepsleiding steeds bereiken via mail of telefonisch bij dringende zaken. Wij danken u alvast voor het begrip voor deze situatie en hopen dat u en uw gezin gezond blijven. 

Scoutieve groeten,

De groepsleiding

Eva Luwaert (+32 498 84 90 35)
Nel Leirens (+32 479 92 77 22)
Jasper Van de Gracht (+32 470 62 26 81)

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie