Geplaatst op 18 september 2020

Een vliegende start!

Ons startweekend zit erop, en we kunnen er meer dan tevreden op terugkijken! Het was niet alleen enorm gezellig en plezant om jullie allemaal terug te zien, alles is ook veilig en vlot verlopen, waarvoor we niet alleen onze geweldige leiding, maar ook jullie willen bedanken!

Het nieuwe scoutsjaar is met een zonovergoten startdag eindelijk begonnen en we kijken reikhalzend uit naar een wederom geweldig jaar, dat we hopelijk zullen kunnen afsluiten met het vijfjaarlijks groepskamp als kers op de taart. Via dit bericht willen we jullie alvast op de hoogte brengen van enkele belangrijke zaken. 

Concreet zullen de komende zondagen lichtjes anders verlopen dan tijdens andere jaren omwille van het coronavirus. Via het kaartje hieronder kunnen jullie terugvinden op welke specifieke locatie de tak van uw kind(eren) afspreekt. Dit zal duidelijk gemaakt worden met bordjes, en ook de leiding zal hierbij een oogje in het zeil houden. 

De vergaderingen zullen wel de normale tijdstippen volgen, d.w.z. van 14 tot 17u voor de kapoenen, welpen, kabouters en akabe, en van 14 tot 17u30 voor de jonggidsen, jongverkenners, gidsen, verkenners en jin. Alle leden die ouder zijn dan 12 dragen bovendien verplicht een mondmasker bij aankomst en vertrek!

Vervolgens willen we jullie nogmaals herinneren aan het (her)inschrijven van uw kind(eren). Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen indien dit nog niet gebeurd is! Dit kan heel gemakkelijk via uw account op de website. 

Verder werden ook de meest gangbare attesten geüpload op de website. Deze kan u ook via de website terugvinden, door via uw account door te klikken naar ‘attesten’. Staan de attesten van uw mutualiteit er niet tussen? Dan vult de (groeps)leiding ze graag voor u in! 

Aarzel niet om de groepsleiding te contacteren indien u nog vragen of opmerkingen heeft, wij helpen u graag verder. Verder op deze website kan u overigens niet alleen de jaarfeniks raadplegen, maar ook de maandplanningen per tak, algemene info etc. 

Scoutieve groeten,

Eva, Nel en Jasper

De groepsleiding

U gebruikt een heel oude en onveilige browser. De kans is groot dat bepaalde onderdelen op deze site niet werken. U kunt beter een andere browser gebruiken. Meer informatie