Verkenners

Maandprogramma :

Zondag 30/12 : Stilletjes aan tijd om terug naar huis te rijden. Dany kon gerust nog even op terras blijven hangen maar Kris kan maar maximum 4 dagen aan. Niet iedereen is gemaakt om op terrasmus te gaan. geen vergadering, Gelukkig Nieuwjaar !

Zondag 6/01: Kris en Dany zijn vanaf nu ook in te huren als calippo voorverwarmers. Het is te zeggen: Kris rijdt en Dany verwarmt je calippo voor. Dus als je dat ook zo vervelend vindt dat je calippo niet dadelijk naar boven komt, Dany weekt hem graag voor je los. Hij kan tot 3 calippo’s kwijt onder elke oksel dus je kan hen gerust inhuren voor feestjes.
Kinderfeestjes doen ze wel niet. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal!

Vrijdag 11/01: Kris heeft heel de dag gewerkt aan zijn uitvinding tegen de hitte: project krisolatie. Het komt neer op een soort van pak gemaakt van aluminium folie dat je onder je kleren draagt. Het staat zeker nog niet op punt maar het is een begin.
Dany had vandaag toevallig ook zo’n pak onderaan maar hij wou gewoon weten hoe het is om een durum te zijn. Avondspel van 19u tot 22u30 op het lokaal!

Vrijdag 18/01 : je kent dat wel: je bent ergens waar er geen cervela’s zijn en je wilt een cervela. Het kan de beste overkomen. Maar niet de allerbeste: Kris en Dany hebben altijd een doos reservela’s in de koffer zitten. Niet alleen voor een kleine honger, ook voor het zelfvertrouwen. Want uiteindelijk ben je maar zo zeker als het aantal cervela’s dat je hebt.
Opdienen voor Inner Wheel van 19u00 tot 0u00 in de Nova (=financiële activiteit voor onze takkas).

Zondag 27/01:  Dany is een petitie begonnen voor het afschaffen van het woord confituur. Het ligt te dich bij het woord frituur en zorgt zo voor valse verwachtingen. Verwachtingen die, als we heel eerlijk zijn, confituur niet weet in te lossen. Daarom wil Dany in de plaats ‘smeerfruit’ voorstellen.
Voor Kris maakt dat niet uit, hij eet dat toch nooit. Ook wij dragen ons steentje bij en zullen met onze scouts meestappen aan de klimaatmars in Brussel. We spreken af aan het station van Wetteren, het exacte uur volgt nog!

Zondag 3/02: Dany gaat geen kebab eten. Hij is kebob vanavond. Geen vergadering, de leiding is gaan skiën!

Laurence: 0475 47 77 78
Jasper: 0470 62 26 81