Verkenners

Maandprogramma oktober – november -december:

Zondag 7/10: Ayayay. Telefoon van VTM: blijkt dat Dany helemaal geen grote vakantie heeft. Snel naar de studio, Kris rijdt zodat Dany nog snel het nieuws kan checken. Want je kan wel wat verzinnen maar niet alles. En ook wel omdat ze een toernooi mini-golf aan het spelen waren en Dany zijn handicap was blauwe chimay. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 14/10 : Naar de bakker om awoe te roepen tegen de croissants.
Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Vrijdag 19/10: Kris heeft heel de dag gewerkt aan zijn uitvinding tegen de hitte: project krisolatie. Het komt neer op een soort van pak gemaakt van aluminium folie dat je onder je kleren draagt. Het staat zeker nog niet op punt maar het is een begin.
Dany had vandaag toevallig ook zo’n pak onderaan maar hij wou gewoon weten hoe het is om een durum te zijn. Dag van de jeugdbeweging! Kom in je uniform naar school en geniet eerst van een lekker én gratis ontbijt op de Markt van Wetteren!

Zondag 21/10: Kris en Dany zijn vanaf nu ook in te huren als calippo voorverwarmers. Het is te zeggen: Kris rijdt en Dany verwarmt je calippo voor. Dus als je dat ook zo vervelend vindt dat je calippo niet dadelijk naar boven komt, Dany weekt hem graag voor je los. Hij kan tot 3 calippo’s kwijt onder elke oksel dus je kan hen gerust inhuren voor feestjes.
Kinderfeestjes doen ze wel niet. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 28/10 : Ze luisteren momenteel naar Dany zijn podcast over kapsalons eten. Hij bespreekt hap per hap de emoties die je ervaart tijdens een kapsalon met looksaus.
Het telt 33 hoofdstukken: beginnend bij ‘hap 1: te warm’ tot ‘hap 33: sap drinken’.
Kris neemt eigenlijk altijd durum met kip en cocktail maar begint nu toch ook wel zin te krijgen om het een keer te proberen. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 4/11 : Er is altijd wel een moment dat je zin krijgt in een zwan worstje. Vandaar dat Dany er nu 1 achter zijn rechteroor heeft steken.
Kris is op dat vlak nogal een pietje precies: hij hecht veel belang aan de vochtigheidsgraad en probeert ze niet te bewaren in direkt zonlicht. Daarom neemt hij altijd een afsluitbaar zakje mee in zijn binnenzak met een aantal worstjes in eigen nat. #zwanderlust. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 11/11 : SNEL: Dany kan bijna niet meer van de dorst! hij heeft weer last van zijn pintworm. Het gaat een dure avond worden … Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zaterdag 17/11: De friettafel is op. Het was weer goed. Niet zo goed als toen Kris The Statue of Liberfriet had gebouwd. Maar Dany zijn Cervelas Vegas was zeker ook een mooi staaltje frituurarchitectuur. Ons jaarlijks eetfestijn! Verdere info volgt, zondag is er GEEN vergadering.

Als het weekend niet naar Kris en Dany komt, gaan Kris en Dany wel naar het weekend.
Kris heeft eens gerekend en als ze nu vertrekken, zouden ze erover een kleine 20 uur moeten zijn. Als ze niet verkeerd rijden tenminste.
Weekend: 23-24-25/11, verdere info volgt!

Zondag 2/12 : Terug van de kerk. Het is niet dat Kris gelovig is maar hij zal ook niet zeggen dat hij niet gelovig is. Dany zegt wel dat hij gelovig is maar daar is niets van waar. Het is overduidelijk dat hij alleen gaat om zoveel mogelijk hosties mee naar huis te nemen. Het is een publiek geheim dat hij al een paar jaar aan een Geert Hostie werkt om te bewijzen dat die grappiger zal zijn dan de echte. Sinterklaas komt Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 9/12 :
BREAKING: als je de i verandert in een a, wordt dinsdag dansdag! Vandaar dat Kris vandaag Kras heet. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zondag 16/12 : Op zoek naar zo een winkel waar ze dingen kunnen bijplakken en veranderen op je foto. Kris heeft daar eens iets over gelezen. Hij wil heel graag eens kijken hoe hij eruit zou zien met een oorbel en Dany zou ook wel eens zich zelf willen zien met een groen hemd.
Maar voorlopig hebben ze zo nog geen photo-shop gevonden. Vergadering van 14u tot 17u30 op het lokaal.

Zaterdag 22/12: Op weg naar spoed! Dany heeft per ongeluk hummus gegeten. Voorlopig voelt hij nog niets maar hij is redelijk zeker dat hij daar dood van kan gaan. Eigenlijk is het Kris zijn schuld want hij had Dany wijs gemaakt dat het vervallen paté was. Vandaar dat Kris aan het lachen is. Dany lacht ook wel maar dat is alleen voor de foto. Kerstfeestje! Verdere info volgt!

Zondag 30/12 : Stilletjes aan tijd om terug naar huis te rijden. Dany kon gerust nog even op terras blijven hangen maar Kris kan maar maximum 4 dagen aan. Niet iedereen is gemaakt om op terrasmus te gaan. geen vergadering, Gelukkig Nieuwjaar !

Vrijdag 18/01 : je kent dat wel: je bent ergens waar er geen cervela’s zijn en je wilt een cervela. Het kan de beste overkomen. Maar niet de allerbeste: Kris en Dany hebben altijd een doos reservela’s in de koffer zitten. Niet alleen voor een kleine honger, ook voor het zelfvertrouwen. Want uiteindelijk ben je maar zo zeker als het aantal cervela’s dat je hebt.
Opdienen voor Inner Wheel van 19u00 tot 0u00 in de Nova (=financiële activiteit voor onze takkas).

https://www.facebook.com/elkedagdezelfdefotovankrisendany/
Laurence: 0475 47 77 78
Jasper: 0470 62 26 81