Kapoenen

MAANDPROGRAMMA:

Zondag 5 mei:

Zo-vies-als-zwijn-Pumbaa-ploetertocht! Doe allemaal kleren aan die vuil, heeeeel vuil mogen worden en neem reservekleren mee. Van 14h tot 17h op de scouts! (Indien het slecht weer is, verplaatsen we naar een andere datum. Dit laten we dan weten.)
Sfeerbeeldjes:

Vrijdag 10 mei:

Hoe-komt-het-dat-Mickeys-oren-langs-alle-kanten-bekeken-cirkels- zijn?-vergadering
Alsjeblieft, de leiding ligt hiervan wakker, weet iemand het antwoord? Veranderen ze van plaats op zijn hoofd, zijn het bollen??? Van 19h tot 21h op de scouts

Zondag 19 mei:

Avengers-assemble!-vergadering. Ter ere van de nieuwe Avengers: Endgame. Wie is jouw favoriete Avenger? (10 Bonuspunten als Iron Man het antwoord is!) Breng allemaal een witte t-shirt mee ūüėÄ Tot dan om 14h tot 17h!

Vrijdag 24 mei:

Sneeuwmannen-maken-is-moeilijk-in-de-lente-maar-toch-is-het-Frozen- vergadering-vergadering! Toevallig iemand met een beetje magie die het toch kan doen sneeuwen van 19h tot 21h op Scouts Sint-Jan? Laat iets weten!

Zondag 2 juni:

Geen scouts, misschien is dit de ideale kans om Disneyland te gaan bezoeken

Zondag 9 juni:

Lightning-McQueen-vroem-vroem-vroem-maar-de-fiets-is-beter-voor- het-milieu-vergadering van 14u tot 17u op de scouts#minderismeer.

Zondag 16 juni:

Geen scouts, Disney-figuren moeten geen examens maken, maar de leiding helaas wel :(((((((

Zondag 23 juni:

Zeg-hoe-vies-zou-dat-eigenlijk-wel-niet-zijn-moest-er-echt-een-rat- staan-koken-woudloperskeuken! Van 11h tot 13h op de scouts

GROEEEETJES, DE LEIDING

BELANGRIJKE DATA:

5 tot en met 10 JULI 2019: SUPERLEUKMEGATOFKEICOOL KAPOENENKAMP!!!

CONTACT KAPOENENLEIDING

Je kan ons contacteren via mail:  sintjan.kapoenen@gmail.com

We zijn ook bereikbaar via gsm, maar gelieve dit enkel in noodgevallen te doen:

Yannick De Vylder          0476/72 36 26

Robbe Stalpaert              0478/02 48 19   (Niet beschikbaar tot en met juni)

Helena Stalpaert             0495/ 79 55 49

Fran Gistelinck                 0476/06 10 98