Kabouters

Maandprogramma september-oktober-november

Zaterdag 13 oktober: Infoavond.  We geven een korte infoavond  voor de ouders  om  19u op het lokaal.

Zondag 14 oktober: In-de-disco-oh-oh-oh-vergadering van 14u tot 17u op het lokaal.

19-20-21 oktober: Halloweenweekend!

Beste kabouter,

Bibber en beef, want vrijdag 19 oktober vertrekken we op een huiveringwekkend avontuur. Dat avontuur zal duren tot zondag 21 oktober. Wij zullen u om 19u opwachten in Halloweenkledij aan de kerk van Overschelde, waar we zondag ook zullen toekomen om 12u met de overlevenden van dit Halloweenweekend…

We zoeken nog vervoer naar onze bestemming die op een klein half uur rijden met auto ligt. Als er ouders zijn die het zouden zien zitten om ons te voeren of te komen halen, mogen die dat altijd laten weten door een berichtje naar de leiding te sturen.

Onmisbaar om te overleven:

• Gamel/bord, bestek en beker
    • Keukenhanddoek
    • Pyjama
    • Tandenborstel en ander toiletgerief
    • Voldoende warme kledij
    • Verse onderbroeken en kousen
    • Zaklamp
    • Je beste Halloweenverkleedkleren
    • €25
    • Matje
    • Slaapzak

Griezelige groetjes DLL

Zondag 28 oktober: Had-je-10-miljoen-wat-zou-jij-dan-doen-vergadering van 14u tot 17u op het lokaal.

Zondag 4 november: We-gaan-naar-de-maan-vergadering van 14u tot 17u op het lokaal.

Zondag 11 november: 1-2-3-4-hup-naar-achter-hup-naar-voor-vergadering van 14u tot 17u op het lokaal.

Zaterdag 17 november: Eetfestijn, verdere info volgt.

Zondag 18 november: GEEN SCOUTS, rustdag na het eetfestijn.

Zondag 25 november: Wij-zijn-bij-de-brandweer-vergadering van 14u tot 17u op het lokaal.

Belangrijke data:

Zaterdag 13 oktober: Infoavond om 19u op het lokaal.

Vrijdag 19 oktober: Dag van de jeugdbeweging! Ga allemaal in je scoutsuniform naar school! Er is ook een gratis ontbijt op de markt van Wetteren voor iedereen in uniform.

19-20-21 oktober: Halloweenweekend!

Zaterdag 17 november: Eetfestijn, verdere info volgt.

Kamp: 17 tot 24 juli

Handige informatie:

Alle vergaderingen zijn op zondag van 14u tot 17u op het lokaal, indien er veranderingen zijn zal dit meegedeeld worden. Vanaf de kabouters wordt gevraagd om in scoutsuniform te komen, dus probeer er altijd te zijn in hemd, das en een groene of bruine broek of rok.

U kan de medische fiche na inschrijving online aanvullen via de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Daarvoor vindt u hieronder een handleiding (uw lidnummer kan u terugvinden op uw lidkaart van de scouts).

Contactinfo leiding:

Nel:  0479 92 77 22

Sander:  0473 93 04 87

Tine:  0498 76 50 46

E-mail: kaboutersstjan@gmail.com

Groetjes DLL!

Neem zeker ook een kijkje op onze facebookpagina