Kabouters

Maandprogramma mei

Zondag 23 juni: Ploetertocht van 14u tot 17u op het lokaal. Doe kleren aan die echt vuil mogen worden en neem reserve kleren en een handdoek mee (vergeet geen vers ondergoed en zorg zeker ook voor schoenen die echt vuil mogen worden, liever oude, versleten schoenen dan bottinen).

Kampinschrijving

Tussen 17u en 18u kan u naar de scouts komen om uw dochter in te schrijven voor ons kamp van 17 tot 24 juli (dat trouwens superleuk gaat worden). Als u niet aanwezig kan zijn, maar uw dochter gaat wel mee op kamp, stuur ons dan een mail of bericht.
Het kamp kost €105, gelieve dit bedrag gepast mee te nemen naar de kampinschrijving of het over te schrijven naar BE55 7360 4702 3644 met de vermelding van de naam van uw dochter. Breng ook 2 klevers van de mutualiteit mee, daarnaast zullen we ook vragen om een medische fiche in te vullen. Op de kampinschrijving krijgen jullie de kampuitnodiging met alle belangrijke informatie voor het kamp.
Kijk voor meer uitleg naar de mail in verband met de kampinschrijving, heeft u deze mail niet gekregen stuur ons dan een mail of berichtje.
Nog een laatste tip: kom indien mogelijk met de fiets naar de kampinschrijving, want verschillende groepen zullen dan kampinschrijving hebben, dus het zal druk zijn op de scouts.

Groetjes DLL

Belangrijke data:

Zondag 23/06: 17u-18u Kampinschrijving, uitleg zie hierboven en mail.

Kamp: 17 tot 24 juli

Handige informatie:

Alle vergaderingen zijn op zondag van 14u tot 17u op het lokaal, indien er veranderingen zijn zal dit meegedeeld worden. Vanaf de kabouters wordt gevraagd om in scoutsuniform te komen, dus probeer er altijd te zijn in hemd, das en een groene of bruine broek of rok.

U kan de medische fiche na inschrijving online aanvullen via de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Daarvoor vindt u hieronder een handleiding (uw lidnummer kan u terugvinden op uw lidkaart van de scouts).

Contactinfo leiding:

Nel:  0479 92 77 22

Sander:  0473 93 04 87

Tine:  0498 76 50 46

E-mail: kaboutersstjan@gmail.com

Groetjes DLL!

Neem zeker ook een kijkje op onze facebookpagina