Jongverkenners

— .- .- -. -.. .–. .-. — –. .-. .- — — .-

.— — -. –. …- . .-. -.- . -. -. . .-. …

Vrijdag 21/09: 20u-22u

. . -./- — -.-. …. -/-.. — — .-./…. . -/-.. — -. -.- . .-./- .. -.. .. -.. .. -.. .. -.. ..//.– ./–.. .. .— -./-    — -.-. …./-. .. . -/-… .- -. –./- .. -.. .. -.. .. -.. .. -.. ..

Zondag 30/09: 14u-17u30

. . -./-… .- -. -../–. .- .- -/-. — — .. -/– . . .-./… – ..- -.-//.- .-../…. . -…/.— ./. . -./— -.  –. . .-.. ..- -.-

Zondag 07/10: 14u-17u30

. . -./- — -.-. …. -/-.. — — .-./…. . -/.-.. .. -.-. …. -/- .. -.. .. -.. .. -.. .. -.. ..// .– ./–.. .. .— -./- — -.-. …./-. .. . -/-… .- -. –./.– .- -. -/…. . -/.. …/…. . -/.. …/.-.. .. -.-. …. -/- .. -.. .. -.. .. -.. .. -.. ..

Na de vergadering op 7 oktober volgt een infomoment waar ouders en leden na een korte presentatie over de werking van de jongverkennertak indien gewenst vragen kunnen stellen aan de leiding. Dit is vooral gericht op ouders van nieuwe leden en eerstejaars, maar iedereen is welkom!

Belangrijke datum: 23-25 november

.– . . -.- . -. -.. !!!!!

Uitnodiging en verdere info volgt.

… -.-. — ..- – .. . …- ./–. .-. — . – . -.

-.. .-.. .-..

Algemene regel: Kom zo vaak mogelijk met de fiets, we doen soms activiteiten op verplaatsing!

Zoë: 0474/04.81.37

Ruud: 0497/12.76.59