Jonggidsen

Maandprogramma jonggidsen september
2017-2018

10/09: JOEPI!!!!!! Vandaag weten jullie eindelijk wie jullie leiding is voor het komende jaar! Dit jaar was het uitzonderlijk pas op zondag leidingsverdeling dus na die extra dag in spanning te moeten wachten vliegen we er meteen in en leren we elkaar een beetje beter kennen. Vandaag eten we naar jaarlijkse gewoonte koffiekoeken en drinken we lekkere chocolademelk.

Vrijdag 15/09: Eindelijk-terug-scouts-wat-heb-ik-mijn-vrienden-toch-zo-gemist-vergadering!
Jullie worden van 19u30 tot 21u30 op het lokaal verwacht.

24/09: Vandaag laten we ons bekoren door de laatste zonnestralen en gaan we vooral genieten.
Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

01/10: De-eerste-maand-school-is-alweer-een-feit-vergadering!
Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

maandprogramma oktober

8 oktober: Je preekt en je hakt en je boort door de bergen-vergadering. Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

15 oktober: Ah joh breng toch die jas naar de stomerij-vergadering. Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

Vrijdag 20 oktober is het Dag Van De Jeugdbeweging! Ga dus zeker allemaal in uniform naar school! Voor diegenen die in Wetteren op school zitten is er voor het jeugdhuis ook een ontbijt van de jeugdbeweging voorzien, hopelijk tot dan! Men verwacht ook dat iedereen zijn eigen bestek en gamel meebrengt, vergeet deze dus zeker niet.

22 oktober: Trojka hier, trojka daar zachtjes snort de samovaar-vergadering. Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

29 oktober: Op zijn signaal begint de wildedans der dwazen-vergadering. Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

Kan jij raden uit welk kleinkunstlied de vergadering is afgeleid? Kom het ons op de vergadering dan als eerste zeggen en misschien hebben wij wel een verrassing voor jou. Opzoeken is toegestaan.

Maandprogramma november

5 november: youtube-vergadering! Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht. Na de vergadering nodigen we jullie en jullie ouders graag uit voor de infoavond. Deze zal doorgaan op de scoutslokalen en om kwart voor 18u beginnen. Hier zullen wij een extra woordje uitleg geven over onszelf, de weekenden, het kamp en de scouts in het algemeen. Hopelijk tot dan!

10-11-12 november: WEEKEND weekenduitnodiging

19 november: internet explorer-vergadering! Jullie worden van 14u tot 17u30 op het lokaal verwacht.

Vrijdag 24 november: google earth-vergadering! Jullie worden van 19u30 tot 21u30 op het lokaal verwacht.

Maandprogramma december

3 december: Hoor wie klopt daar kinderen-vergadering!

10 december: Dag van de Nobelprijs-vergadering! Om jullie te steunen doorheen deze moeilijke examenperiode is het vandaag examenvergadering. Jullie zijn vrijblijvend welkom op de scouts van 14u tot 16u!

17 december: Kind van Europa-vergadering!

22 december: Kerstfeestje!!! Ook dit jaar laten we het geboortefeest van de Heer niet aan ons voorbij gaan en vieren we dit allen samen! De uitnodiging volgt nog.

31 december: Nieuwjaar! Wij wensen iedereen een goede start van het nieuwe jaar! Vandaag is er geen vergadering.

Maandprogramma januari

7 januari: Madammen met een bontjas-vergadering!

14 januari: Geen vergadering! De leiding heeft nog steeds examens.

Vrijdag 19 januari: Gladde Iolen-vergadering! Vergadering van 19u30 tot 21u30.

28 januari: Hittentit-vergadering!

Door een leidingstekort hadden we dit jaar een beetje een probleem om bij elke groep voldoende leiding te zetten. Aangezien Tine nog tot december op Erasmus zit in het zonnige Montpellier zijn we maar met twee, wat toch iets te weinig is.
Gelukkig kunnen we weeral eens rekenen op de steun van de stam (=oud-leid(st)ers), vaak zal er dus een extra leider zijn. Zo kunnen we steeds op een veilige en rustige manier leiding geven.

Gelieve zo vaak mogelijk met de fiets te komen. Ook vragen we jullie om zich tijdig in te schrijven.

Contact:
Robbe Stalpaert: 0478 02 48 19 Hanne Rottiers: 0470 54 95 65
Tine De Keulenaer: 0498 76 50 46 (pas vanaf december bereikbaar)

Gelieve de site ook regelmatig te checken voor eventuele aanpassingen aan het maandprogramma.

Vanaf dit jaar staan alle attesten online!

!!!BELANGRIJKE DATA!!!
weekend: 10/11-12/11